Биди блогер на НетМкд

Објавете и споделете ги своите знаења, искуства, мислења, ставови или најнови вести на ваш начин. Креирајте свој уникатен и убав блог бесплатно на НетМкд. Секој регистриран корисник треба да изрази желба/намера за објавување на свој блог  преку групата „Ви треба помош“,  за да му биде доделено право на автор кое ќе му овозможи  да објавува свои јавно достапни блогови.

Објавувањето е навистина лесно со пополнување на задолжителните полиња:
– наслов на блогот
–  збирот на броевите 1 и 3
– содржината на блогот
– насловна слика на блогот (Choose File)
– испрати го текстот.

 

About the author: Support Team Net Mkd

All in one on NetMkD 🙂
Nobody’s perfect, but we are all perfect in our imperfection.
MY ROAD! MY DREAMS! MY LIFE!

Reactions & comments

Express Yourself on NetMkd! Let’s Stay Connected!

Comments

No comments yet